Giriş Kayıt
Clarissa Cappellani

Clarissa Cappellani


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Clarissa Cappellani, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet mafya El Ele
2014 Kameraman 7.2 448

Palermo'da Bir Sokak
2013 Komedi Kameraman 6.6 489

İtalya Sarsılıyor
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 638
2008 Komedi Kameraman 6.2 288
2007 Dram Kameraman 6.4 315

Er
2004 Dram Kameraman 6.9 767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019