Giriş Kayıt
Lucas Akoskin

Lucas Akoskin (43)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Lucas Akoskin, 24 Nisan 1979 Buenos Aires, Arjantin doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

Captive (2015), Aşk ve Savaş (2016), Nightingale (2014), The Disappeared (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1979
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 43 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.1 105
2022 43 Aksiyon Yapımcı 4.8 1,057

Aşk ve Savaş
2016 37 Komedi Yapımcı 6.3 4,636
2015 36 Suç Yapımcı 5.4 6,986
2015 36 Yapımcı 6.3 1,220
2014 35 Dram Yapımcı 6.4 1,978

Tanrılarla Konuşmalar
2014 35 Yapımcı 6.5 453
2014 35 Kısa Metraj 9.1 22
2013 34 6.1 263
2013 34 Komedi 6.3 959
2010 31 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
5.5 137

Aşk Ateşi
2008 29 Suç 6.8 20,501
2008 29 Belgesel Yapımcı 6.0 1,563
2008 29 Kısa Metraj Yapımcı 6.3 47
2007 28 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.9 73
1998 Komedi Oyuncu 5.6 105
1997 18 Aksiyon Oyuncu 4.4 189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023