Giriş Kayıt
Israel Elejalde

Israel Elejalde (50)


Oyuncu

Israel Elejalde, 10 Aralık 1973 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Paralel Anneler (2021), 45 Revoluciones (2019), (2016) El hombre de las mil caras (2016), (2014) Sihirli Kız (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1973
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Burcu: Yay
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 49 Oyuncu 5.3 49

Paralel Anneler
2021 48 Dram Oyuncu 7.1 18,434
2021 Oyuncu    
2020 Oyuncu    
2020 Biyografi Oyuncu 8.6 732
2019 Dram Oyuncu 7.2 634
2017 Dram Oyuncu 6.3 167
2016 43 Dram Oyuncu 5.6 2,010
2016 43 Dram Oyuncu 5.4 15
2016 43 Biyografi Oyuncu 6.8 8,585
2015 Oyuncu 7.4 746
2015 42 Gerilim Oyuncu 6.4 432
2014 Gerilim Oyuncu 7.5 1,966

Sihirli Kız
2014 41 Dram Oyuncu 7.2 7,547
2014 Komedi Oyuncu 5.8 195
2013 40 Komedi Oyuncu 5.4 1,027
2009 Macera Oyuncu 6.6 1,244
2007 Dram Oyuncu 7.7 86
2007 Oyuncu 6.2 175
2005 Oyuncu 7.0 2,331
2005 Oyuncu 5.5 493
2003 Komedi Oyuncu 8.2 4,818
2001 Oyuncu 7.4 1,618
2000 Oyuncu 5.5 749
2000 Oyuncu 6.8 196
1999 Oyuncu 5.9 380
1998 Komedi Oyuncu 5.9 608
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film