Giriş Kayıt
George Kallis

George Kallis (49)


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

George Kallis, 01 Ocak 1974 Kıbrıs doğumlu müzisyen, müzisyen, yapımcı.

The Prototype (2022), İskoçyalı 5 (2007), Gagarin. Pervyy v kosmose (2013), Posledniy bogatyr (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Kıbrıs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 48 Dram Müzik 4.4 867
2022 48 Aksiyon Müzik 2.3 25,979
2022 48 Romantik Müzik    
2021 47 Macera Müzik 5.4 229
2021 47 Macera Müzik 6.0 877
2021 47 Belgesel Müzik 9.7 11
2020 46 Dram Müzik 6.0 17
2019 45 Biyografi Müzik 6.3 889
2019 45 Dram Müzik 5.8 214
2019 45 Dram Müzik 6.2 706
2019 45 Komedi Müzik 5.1 349
2017 43 Aksiyon Müzik 6.4 3,122
2017 43 Dram Müzik 5.8 1,009
2017 43 Aksiyon Yapımcı
Müzik
Sesler
5.2 415
2017 43 Aile Müzik 5.5 466
2016 42 Komedi Müzik 5.8 68
2016 42 Aksiyon Müzik 5.8 556
2016 42 Macera Müzik 5.2 1,541
2015 41 Aksiyon Müzik 4.3 2,177
2015 41 Suç Müzik 5.9 2,750
2015 41 Dram Müzik 5.8 190
2015 41 Dram Müzik    
2014 Dram Müzik
Müzik
6.6 935
2013 39 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 3,434

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 39 Biyografi Müzik 7.1 28,278

Beyazlar İçinde
2012 38 Dram Müzik 7.1 21,628
2011 37 Dram Müzik 5.6 2,266
2011 37 Belgesel Müzik 6.6 57
2010 36 Suç Müzik
Müzik
8.1 100
2009 35 Komedi Müzik 3.7 1,469
2009 35 Kısa Metraj Müzik 5.3 251

Geleceğin Kahramanları
2008 34 Animasyon Müzik 6.2 5,188

Doktor Strange
2007 33 Animasyon Müzik 6.6 8,578

Son Birlik
2007 33 Aksiyon 5.4 36,203

İskoçyalı 5
2007 33 Aksiyon Müzik
Müzik
3.0 9,635

İçimdeki Düşman
2006 32 Dram Müzik
Müzik
6.1 975

Süper Kahramanlar 2
2006 Animasyon Müzik 6.5 9,289
2006 Animasyon Müzik 7.3 959
2005 31 Gerilim Müzik 5.7 608
2004 Belgesel Müzik 7.7 14
2004 Belgesel Çeşitli 7.7 104
2004 Belgesel Müzik 8.5 13
1992 Belgesel Müzik 7.1 2,945
1964 Belgesel Müzik 8.6 1,110
- Korku Müzik 2.9 383
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023