Giriş Kayıt
John Thomas

John Thomas (53)


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı, Oyuncu

John Thomas, 17 Mayıs 1966 New York City, New York, ABD doğumlu casting, oyuncu yönetmeni, yapımcı, oyuncu.

The Way to Go (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: JT
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Biyografi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
4.7 286
2017 51 Dram Yapımcı
Casting
3.3 117
2016 Casting    
2016 50 Aksiyon Yapımcı 2.7 497
2015 49 Korku Oyuncu Yönetmeni 2.5 256
2015 49 Belgesel Casting 5.8 46
2013 47 Dram Casting 7.1 68
2013 47 Aksiyon Casting 3.8 535
2012 46 Aksiyon Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
7.0 20
2010 44 Bilim-Kurgu Casting 6.5 1,119
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019