Giriş Kayıt
Emily Rios

Emily Rios


Oyuncu

Emily Rios, oyuncu.

Snowfall (2017), Galibiyet Sezonu (2009), Bakire ve Hamile (2006), Paint It Black (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (4 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sokağın Dili Olsa
2018 Suç Oyuncu 7.1 52,680
2017 Suç Oyuncu 8.4 31,378
2016 Dram Oyuncu 5.7 797

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 21,593
2014 Suç Oyuncu 8.9 661,419
2013 Suç Oyuncu 7.6 20,415
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,232
2012 Dram Oyuncu 7.7 79,992

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 29,601
2011 Dram Oyuncu 7.9 131,482
2010 Biyografi Oyuncu 5.6 3,387
2010 Komedi Oyuncu 5.0 1,346
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,610
2009 Dram Oyuncu 6.8 368
2009 Dram Oyuncu 6.8 85

Galibiyet Sezonu
2009 Komedi Oyuncu 6.6 7,176
2008 Suç Oyuncu 9.5 2,159,252
2007 Dram Oyuncu 6.8 219
2007 Komedi Oyuncu 6.8 29,151

Bakire ve Hamile
2006 Dram Oyuncu 6.9 4,304

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 72,854
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film