Giriş Kayıt
Serena Reeder

Serena Reeder (36)


Oyuncu

Serena Reeder, 08 Nisan 1983 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu.

Şimdi Ya Da Asla (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1983
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 36 Dram Oyuncu 5.5 243
2008 25 Aksiyon Oyuncu 5.3 320

Şimdi Ya Da Asla
2007 24 Macera Oyuncu 7.4 215,986
2007 24 Dram Oyuncu 5.3 368
2007 24 Suç Oyuncu 4.6 565

Mimar
2006 23 Dram Oyuncu 5.5 1,075

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 22 Biyografi Oyuncu 5.3 41,717
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019