Giriş Kayıt
Kumiko Taniguchi

Kumiko Taniguchi


Özel Efekt, Görsel Efekt, Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Kumiko Taniguchi, Özel efekt, görsel efekt, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Taniguchi Kumiko in English credits
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Özel Efekt 7.8 295
2010 Animasyon Özel Efekt 7.7 414
2010 Animasyon Özel Efekt 7.9 974
2009 Animasyon Özel Efekt 7.3 155

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.8 24,544
2008 Animasyon Özel Efekt 7.3 706
2007 Animasyon Özel Efekt 8.0 11,113
2006 Animasyon Özel Efekt 7.7 651

Zamanda Sıçrayan Kız
2006 Animasyon Özel Efekt 7.8 53,313

Gümüş Saçlı Agito
2006 Animasyon Özel Efekt 6.5 4,261
2006 Animasyon Özel Efekt 7.1 588
2005 Animasyon Özel Efekt 7.8 1,190
2004 Animasyon Özel Efekt 8.1 8,186
2004 Animasyon Özel Efekt 7.0 1,025
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.4 3,872
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.6 1,314
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.1 224

Kovboy Bebop
2001 Animasyon Özel Efekt 7.9 39,517
2001 Animasyon Özel Efekt 7.9 19,858

Metropolis
2001 Macera Özel Efekt 7.2 19,153
2000 Animasyon Özel Efekt 7.7 27,034
2000 Animasyon Özel Efekt 7.8 1,233
1999 Animasyon Özel Efekt 7.4 1,301

Prenses Mononoke
1997 Animasyon Görsel Efekt 8.4 298,684
1996 Animasyon Kameraman 7.8 3,605
1996 Animasyon Görüntü Yönetmeni 8.0 1,176
1989 Animasyon Kameraman 7.5 84
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019