Giriş Kayıt
Yuan Nie

Yuan Nie (44)


Oyuncu

Yuan Nie, 17 Mart 1978 Guizhou, Çin doğumlu oyuncu.

Yan xi gong lüe (2018), Xiu Chun Dao (2014), (2011) Kayıp Kılıçcı (2011), (2012) Son Akşam Yemeği (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1978
Doğum Yeri: Guizhou, Çin
Diğer Bir İsmi: Nie Yuan
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 7.1 169
2018 40 Suç Oyuncu 5.4 131
2018 40 Aksiyon Oyuncu 5.2 47
2018 Dram Oyuncu 8.1 1,294
2014 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,426
2013 35 Dram Oyuncu 6.4 39
2012 34 Dram Oyuncu 5.5 2,062

Son Akşam Yemeği
2012 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 868

Savaşın Çiçekleri
2011 33 Dram Oyuncu 7.5 53,623
2011 33 Dram Oyuncu 3.0 6,300

Kayıp Kılıçcı
2011 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,386

Fit Lover
2008 30 Komedi Oyuncu 4.4 269
2007 29 Dram Oyuncu 5.3 154
2006 28 Suç Oyuncu 6.0 348
2006 28 Dram Oyuncu 7.1 294
2006 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023