Giriş Kayıt
Ok-bin Kim

Ok-bin Kim (37)


Oyuncu

Ok-bin Kim, 29 Aralık 1986 Chollanam-do, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Kan Arzusu (2009), Ak-Nyeo (2017), Aseudal Yeondaegi (2019), Arang (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1986
Doğum Yeri: Chollanam-do, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Ok-vin Kim
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.67 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2021 Fantastik Oyuncu 7.7 6
2019 Dram Oyuncu 8.3 5,839
2019 33 Animasyon Oyuncu 6.8 1,166
2017 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 16,614
2015 29 Dram Oyuncu 6.4 211
2014 Komedi Oyuncu 8.2 43
2013 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 523
2013 Tarihi Oyuncu 7.0 45

Sword and Flower
2013 27 Oyuncu    
2013 27 Belgesel Oyuncu 5.9 92
2012 26 Suç Oyuncu 6.1 353

Ön Cephe
2011 25 Dram Oyuncu 7.3 7,062

Kan Arzusu
2009 23 Dram Oyuncu 7.1 51,060
2009 23 Oyuncu 7.0 283

The Accidental Gangster and the Mistaken Courtesan
2008 22 Aksiyon Oyuncu 5.8 225
2006 20 Komedi Oyuncu 5.9 1,032
2006 Dram Oyuncu 6.7 39
2006 20 Suç Oyuncu 5.9 1,855
2006 Dram Oyuncu 6.8 15
2005 Oyuncu    

Fısıltılı Koridorlar 4: Ses
2005 19 Korku Oyuncu 6.2 1,704
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024