Giriş Kayıt
Han Lu

Han Lu (34)


Oyuncu

Han Lu, 20 Nisan 1990 doğumlu oyuncu.

Shang hai bao lei (2019), The Witness (2015), Time Raiders (2016), Chong fan 20 sui (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1990
Burcu: Boğa
5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.4 2,723
2017 Fantastik Oyuncu 6.6 192

Çin Seddi
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 148,429
2016 26 Macera Oyuncu 4.9 901
2015 25 Aksiyon Oyuncu 5.9 791
2015 25 Komedi Oyuncu 4.7 334
2015 25 Komedi Oyuncu 6.5 1,333
2011 Game-Show Oyuncu 7.6 254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film