Giriş Kayıt
Bill de Blasio

Bill de Blasio (58)


Oyuncu

Bill de Blasio, 08 Mayıs 1961 doğumlu oyuncu.

Chutzpah (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1961
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Belgesel Oyuncu 7.6 9,107
2015 54 Belgesel Oyuncu 7.1 1,238

En Şiddetli Sene
2014 53 Aksiyon 7.0 60,713
2005 Komedi Oyuncu 8.4 37,063
1997 Talk-Show Oyuncu 2.7 5,897
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,619
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 384
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,330) Mindhunter (1,724) The 100 (1,657) La casa de papel (1,514) Preacher (1,454) Legion (1,451) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019