Giriş Kayıt
Andreas Moisa

Andreas Moisa (45)


Müzisyen

Andreas Moisa, 14 Mayıs 1977 Rhede, Almanya doğumlu müzisyen.

SOKO Leipzig (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Rhede, Almanya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 44 Animasyon Müzik 7.4 328

Duyarlı Evlat: Frankenstein Projesi
2010 33 Dram Müzik 5.6 599
2010 33 Belgesel Müzik 7.3 413
2006 29 Müzik 7.0 41
2006 29 Müzik 7.5 31
2001 Suç Müzik 5.7 294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023