Giriş Kayıt
Tamannaah Bhatia

Tamannaah Bhatia


Oyuncu

Tamannaah Bhatia, oyuncu.

Baahubali: The Beginning (2015), Baahubali 2: The Conclusion (2017), Ayan (2009), Babli Bouncer (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tamannaah | Tamanna | Thamanna
Takma İsmi: Tammu
9.1 (11 Oy)
  • Currently 181.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (62)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,304
2023 Dram Oyuncu 7.1 3,800
2023 Dram Oyuncu 7.0 7,883
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 6.9 265
2022 Komedi Oyuncu 7.0 8,695
2022 Aksiyon Oyuncu 4.7 505
2021 Suç Oyuncu 7.3 715
2021 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,258
2021 Suç Oyuncu 8.0 5,431
2020 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,597
2020 Komedi Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu 4.6 127
2019 Komedi Oyuncu 5.7 122
2019 Suç Oyuncu 3.4 337
2019 Komedi Oyuncu 3.8 474
2019 Komedi Oyuncu 6.1 3,158
2019 Komedi Oyuncu 6.5 27
2018 Aksiyon Oyuncu 8.2 99,644
2018 Komedi Oyuncu 4.3 252
2018 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,302
2017 Aksiyon Oyuncu 8.2 116,308
2016 Komedi Oyuncu 5.5 865
2016 Komedi Oyuncu 6.0 381
2016 Dram Oyuncu 8.0 6,117
2016 Komedi Oyuncu 4.6 345
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,110
2015 Komedi Oyuncu 4.5 707
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 138,842
2015 Komedi Oyuncu 3.8 479
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,464
2014 Komedi Oyuncu 4.5 9,712
2014 Komedi Oyuncu 4.5 689
2014 Komedi Oyuncu 1.7 8,818
2014 Aile Oyuncu 6.5 8,900
2013 Aksiyon Oyuncu 1.7 9,286
2012 Dram Oyuncu 5.7 3,133
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,828
2012 Romantik Oyuncu 6.0 1,051
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,929
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,912
2011 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,493
2011 Komedi Oyuncu 7.0 3,181
2011 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,423
2010 Aksiyon Oyuncu 3.0 8,742
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,542
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 11,561
2009 Romantik Oyuncu 7.0 1,275
2009 Aksiyon Oyuncu 5.1 871
2008 Komedi Oyuncu 7.2 1,529
2007 Dram Oyuncu 7.4 521
2007 Dram Oyuncu 7.9 6,299
2007 Dram Oyuncu 3.6 169
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film