Giriş Kayıt
Mi-ran Ra

Mi-ran Ra


Oyuncu

Mi-ran Ra, oyuncu.

Umut (2013), The Last Princess (2016), Wonderful Nightmare (2015), The Himalayas (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 8.8 19
2022 Dram Oyuncu 6.0 17
2022 Komedi Oyuncu 5.2 59
2022 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 6.3 134
2019 Dram Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 5.7 115
2019 Komedi Oyuncu 6.9 2,905
2018 Dram Oyuncu 5.6 1,294
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 553
2017 Dram Oyuncu 8.1 240
2016 Suç Oyuncu 6.3 473
2016 Komedi Oyuncu 7.7 68
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 2,199
2016 Komedi Oyuncu 6.6 884
2016 Komedi Oyuncu 7.3 669
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,583
2015 Dram Oyuncu 6.4 1,257
2015 Komedi Oyuncu 9.1 11,934
2015 Komedi Oyuncu 7.1 1,205
2015 Komedi Oyuncu 6.1 682

Sözün Değeri
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,142
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 731
2014 Komedi Oyuncu 6.4 814
2014 Komedi Oyuncu 7.3 663
2014 Komedi Oyuncu 6.6 1,908

Umut
2013 Dram Oyuncu 8.2 9,697
2013 Komedi Oyuncu 6.3 646
2012 Komedi Oyuncu    

Kaçakçılar
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 884

2 Ay
2012 Korku Oyuncu 5.9 322

Korku Hikayeleri
2012 Korku Oyuncu 5.7 793
2012 Dram Oyuncu 5.7 284

Dansçı Kraliçe
2012 Komedi Oyuncu 6.4 578

İkinci Bahar
2011 Dram Oyuncu 7.4 565
2011 Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.5 264
2010 Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 7.3 48

Kan Arzusu
2009 Dram Oyuncu 7.1 51,503
2009 Komedi Oyuncu 6.6 676
2009 Oyuncu    

Bir Güzelin Portresi
2008 Romantik Oyuncu 6.3 1,123
2007 Oyuncu 5.8 135

İntikam Meleği
2005 Suç Oyuncu 7.5 86,293
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film