Giriş Kayıt
Mark Sayfritz

Mark Sayfritz


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Mark Sayfritz, müzisyen, müzisyen, sesler.

Mezara Kadar (2007), Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef (2011), Karanlık Dalgalar (2012), İnfaz: Sınır Devriyesi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Ölümüm
2020 Korku Müzik 4.4 6,541
2018 Korku Müzik 4.9 5,907
2017 Komedi Müzik
Müzik
6.9 4,175
2016 Korku Müzik 4.4 4,232
2014 Kısa Metraj Müzik 6.5 1,257
2013 Gizem Müzik 3.3 1,825

Karanlık Dalgalar
2012 Macera Müzik
Müzik
4.3 9,048

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 Aile Müzik 4.8 604

Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef
2011 Aksiyon Müzik 5.3 7,901
2009 Aksiyon Müzik 5.9 4,317

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Müzik 5.4 7,002

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Müzik 5.7 9,967
2006 Korku Sesler
Müzik
4.6 6,424

İsyan
2006 Aksiyon Müzik 4.9 6,637
2005 Suç Müzik 8.1 2,317
2004 Dram Müzik 5.3 426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022