Giriş Kayıt
Lauren Lapkus

Lauren Lapkus (37)


Oyuncu

Lauren Lapkus, 06 Eylül 1985 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

2014 yılının Mayıs ayında Chris Alvarado ile evlendi. 2018 yılının Ekim ayında Mike Castle ile evlendi.

The Wrong Missy (2020), Holmes & Watson (2018), Are You There, Chelsea? (2012), Bridge Hollow Laneti (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1985
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
7.0 (5 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bridge Hollow Laneti
2022 37 Macera Oyuncu 5.6 2,280
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 18,513
2020 35 Belgesel Oyuncu 6.7 5,831
2020 35 Komedi Oyuncu 6.6 42,632
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 18,999
2020 Animasyon Oyuncu 7.8 11,962
2020 35 Komedi Oyuncu 5.7 40,828
2019 34 Komedi Oyuncu 6.1 33,696
2018 33 Komedi Oyuncu 5.7 373
2018 33 Komedi Oyuncu 6.2 5,146
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 2,476
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 2,684
2018 33 Komedi Oyuncu 5.2 1,243
2018 33 Macera Oyuncu 3.9 37,325
2018 Animasyon Oyuncu 6.9 270
2017 Komedi Oyuncu 7.2 3,374

Kız Arkadaşlar Günü
2017 32 Komedi Oyuncu 5.2 4,762
2017 Komedi Oyuncu 7.6 7,823
2016 31 Komedi Oyuncu 6.2 2,875
2016 Animasyon Oyuncu 7.3 4,031
2016 Suç Oyuncu 8.1 328,350

Jurassic Park 4
2015 30 Aksiyon Oyuncu 6.9 647,387
2015 Komedi Oyuncu 5.6 1,339
2014 Komedi Oyuncu 7.4 521

Karışık Aile
2014 29 Komedi Oyuncu 6.5 134,828
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 2,226
2013 28 Komedi Oyuncu 5.3 16,099
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,154
2013 28 Komedi Oyuncu 5.8 40,110
2013 Komedi Oyuncu 7.8 11,606
2013 Komedi Oyuncu 8.1 305,128
2013 Komedi Oyuncu 7.3 5,102
2012 Komedi Oyuncu 7.6 4,415
2012 27 Komedi Oyuncu 6.1 246
2012 Komedi Oyuncu 7.4 25,616
2012 Komedi Oyuncu 8.3 22,857
2012 Komedi Oyuncu 4.9 4,378
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 83,074
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,657
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,669
1952 News Oyuncu 4.6 2,251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023