Giriş Kayıt
China Anne McClain

China Anne McClain


Oyuncu, Müzisyen

China Anne McClain, oyuncu, müzisyen.

Black Lightning (2018), Yetenek Çiftliği (2011), Hurricane Season (2009), How to Build a Better Boy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: China McClain
Takma İsmi: Nina Boochie
Web Sitesi:
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2021 Animasyon Oyuncu 6.0 258

Hubie'nin Cadılar Bayramı
2020 Komedi Oyuncu 5.3 5,587
2019 Macera Oyuncu 6.4 10,747
2018 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,150
2018 Oyuncu 5.2 480
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 27,272
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,357

Kuzular Kurtlara Karşı
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 3,414

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 22,737
2015 Komedi Oyuncu 6.4 1,251
2014 Aile Oyuncu 5.3 3,717

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 169,863
2012 Animasyon Müzik 6.5 2,891

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Oyuncu
Müzik
5.2 7,920
2011 Müzik Oyuncu 6.4 22

Büyükler
2010 Komedi Oyuncu 6.0 277,191
2009 Dram Oyuncu 6.5 3,221
2009 Komedi Oyuncu 4.7 6,471

Afacan Dennis'in Noel'i
2007 Komedi Oyuncu 4.7 2,236
2007 Dram Oyuncu 5.8 8,304

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 38,479
2006 Belgesel Oyuncu 4.3 537
2006 Komedi Oyuncu 5.3 12,030
2005 Dram Oyuncu 5.1 2,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024