Giriş Kayıt
China Anne McClain

China Anne McClain (24)


Oyuncu, Müzisyen

China Anne McClain, 25 Ağustos 1998 Decatur, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Black Lightning (2018), Yetenek Çiftliği (2011), Hurricane Season (2009), How to Build a Better Boy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1998
Doğum Yeri: Decatur, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: China McClain
Takma İsmi: Nina Boochie
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.61 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 6.0 258

Hubie'nin Cadılar Bayramı
2020 22 Komedi Oyuncu 5.3 5,587
2019 Macera Oyuncu 6.4 8,827
2018 20 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,066
2018 Oyuncu 5.2 408
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 25,974
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,084

Kuzular Kurtlara Karşı
2016 18 Animasyon Oyuncu 5.8 3,285

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 17 Animasyon Oyuncu 7.7 22,737
2015 Komedi Oyuncu 6.4 1,093
2014 16 Aile Oyuncu 5.3 3,366

Büyükler 2
2013 15 Komedi Oyuncu 5.3 157,659
2012 Animasyon Müzik 6.6 2,526

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Oyuncu
Müzik
5.1 7,379
2011 Müzik Oyuncu 6.3 20

Büyükler
2010 12 Komedi Oyuncu 5.9 256,229
2009 11 Dram Oyuncu 6.5 3,010
2009 Komedi Oyuncu 4.6 6,202

Afacan Dennis'in Noel'i
2007 9 Komedi Oyuncu 4.7 2,122
2007 9 Dram Oyuncu 5.8 7,843

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 35,172
2006 Belgesel Oyuncu 4.2 530
2006 8 Komedi Oyuncu 5.2 11,617
2005 7 Dram Oyuncu 5.0 2,231
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023