Giriş Kayıt
Andrew Garfield

Andrew Garfield


Oyuncu, Yapımcı

Andrew Garfield, oyuncu, yapımcı.

İnanılmaz Örümcek Adam (2012), Savaş Vadisi (2016), İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014), Beni Asla Bırakma (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

7.1 (82 Oy)
  • Currently 141.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş
2023 Animasyon Oyuncu 8.6 377,940
2023 Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu 7.5 35,298
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok
2021 Aksiyon Oyuncu 8.5 557,943
2021 Biyografi Oyuncu 7.5 120,159
2021 Biyografi Oyuncu 6.6 39,157
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 5,341
2019 Game-Show Oyuncu 8.5 4,820

Gölün Altında
2018 Komedi Oyuncu 6.5 52,009
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 24,802
2017 Dram Oyuncu 9.0 662
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Sükût
2016 Macera Oyuncu 7.2 123,510

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Oyuncu 8.1 599,008
2015 Belgesel Oyuncu 6.9 464

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 540,820
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318

99 Ev
2014 Dram Oyuncu 7.1 38,485

Aşk
2013 Dram 8.0 674,028

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 705,570
2012 Müzik Oyuncu 6.4 270
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 230

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7.1 153,701

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 762,088
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 7,948

Dr. Parnassus
2009 Macera Oyuncu 6.8 154,170

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Oyuncu 7.1 8,348

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Oyuncu 6.9 13,728

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Oyuncu 7.1 9,603

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 120,313

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Oyuncu 6.2 52,822

İsimsiz Çocuk
2007 Dram Oyuncu 7.6 38,898
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,267
2005 Macera Oyuncu 8.6 248,488
2005 Dram Oyuncu 7.7 4,274
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 113
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634
1994 News Oyuncu 3.2 969
1991 News Oyuncu 7.0 336
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,788
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,982
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film