Giriş Kayıt
Elie Gemael

Elie Gemael (42)


Oyuncu

Elie Gemael, 13 Mayıs 1977 doğumlu oyuncu.

İhanet (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1977
Diğer Bir İsmi: Elie Gamael
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,715

İhanet
2007 30 Biyografi Oyuncu 7.0 55,934

İkili Oyun
2006 29 Gerilim Oyuncu 6.2 2,958
2006 29 Dram Oyuncu 6.3 2,873
2006 Gerilim Oyuncu 5.8 1,516
2004 Belgesel Oyuncu 8.0 292
2003 Belgesel Oyuncu 8.8 3,342
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019