Giriş Kayıt
Patrick Selvage

Patrick Selvage


Sesler, Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Editör

Patrick Coe Selvage, sesler, görüntü yönetmeni, kameraman, editör.

Gerçek İsmi: Patrick Coe Selvage
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 6.8 113
2014 Belgesel Kameraman
Editorial Department
7.7 905
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.4 127
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 8.3 13
2009 Kısa Metraj Sesler 8.3 9
2002 Dram Çeşitli 6.5 282
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,780) The 100 (1,688) 13 Reasons Why (1,225) Yellowstone (1,218) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,118) Euphoria (1,095) La casa de papel (1,083) Legion (1,008) Mindhunter (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019