Giriş Kayıt
Ku Jin

Ku Jin


Oyuncu

Ku Jin, oyuncu.

Ana (2009), Acı Tatlı Hayat (2005), N.L.L: Yeonpyeong Haejeon (2015), 26 Years (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Goo Jin
Web Sitesi:
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    
2022 Gizem Oyuncu 6.4 720
2022 Dram Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 7.7 188
2019 Komedi Oyuncu 7.1 217
2018 Aksiyon Oyuncu 8.7 9,990
2017 Dram Oyuncu 7.4 85
2016 Dram Oyuncu 6.8 348
2016 Romantik Oyuncu 8.2 21,167
2015 Belgesel Oyuncu 6.5 1,333
2015 Dram Oyuncu 6.7 458

Kasırga Denizi
2014 Macera Oyuncu 7.1 12,932
2013 Komedi Oyuncu 5.9 40
2013 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.3 1,354

Sadece Sen
2011 Dram Oyuncu 7.7 11,099

Moby Dick
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 480
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 390
2010 Komedi Oyuncu 6.1 365

Ana
2009 Suç Oyuncu 7.7 70,898

Özel Çift
2008 Romantik Oyuncu 6.1 120
2008 Suç Oyuncu 6.2 377
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    

Kabir Hikayeleri
2007 Dram Oyuncu 6.2 1,198

Sevme Beni
2006 Romantik Oyuncu 6.6 575

Dondurmacı
2006 Komedi Oyuncu 6.6 135

Maskeli Balo
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,188

Acı Tatlı Hayat
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 42,659
2004 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024