Giriş Kayıt
Angélica Celaya

Angélica Celaya (41)


Oyuncu

Angélica Guadalupe Celaya, 09 Temmuz 1982 Tucson, Arizona, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Angélica Guadalupe Celaya
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Tucson, Arizona, ABD
Burcu: Yengeç
9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,105
2019 37 Gerilim Oyuncu 4.7 342
2018 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,601
2014 Dram Oyuncu 7.5 56,356
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
2013 Oyuncu 6.8 1,377
2012 Dram Oyuncu 7.2 10,858
2010 28 Aksiyon Oyuncu 2.6 409
2008 Dram Oyuncu 6.7 10
2006 Dram Oyuncu 6.5 346
2005 Dram Oyuncu 7.3 98
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film