Giriş Kayıt
Åsa Söderberg

Åsa Söderberg


Yapımcı

Åsa Söderberg, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Az Buçuk Kibar Bir Adam
2010 Komedi Çeşitli 6.9 6,300
2008 Komedi Çeşitli 4.9 804
2008 Dram Çeşitli 6.3 362
2008 Gerilim Çeşitli 3.8 472
2007 Komedi Yapımcı 5.7 707

Babylon Disease
2004 Dram Çeşitli 4.5 627
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019