Giriş Kayıt
Imke Fehrmann

Imke Fehrmann


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Imke Fehrmann, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Görsel Efekt 6.5 47,438

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 471,108

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 336,316

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 371,099

Ayı Paddington
2014 Komedi Görsel Efekt 7.2 86,160

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 Animasyon Yapımcı 6.9 74,261

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.5 19,362

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Çeşitli 5.9 6,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019