Giriş Kayıt
Titien Wattimena

Titien Wattimena


Senarist, Yönetmen Asistanı

Titien Wattimena, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Senarist    
2023 Aksiyon Senarist 8.1 24
2022 Komedi Senarist 9.1 8
2021 Dram Senarist 5.2 47
2021 Komedi Senarist 6.7 31
2020 Dram Senarist 6.1 206
2019 Dram Senarist 6.5 1,330
2018 Senarist 7.1 885
2018 Senarist 6.8 186
2017 Dram Senarist 6.7 109
2017 Dram Senarist 6.4 20
2016 Dram Senarist 8.1 12

Hayvanat Bahçesinden Kartpostallar
2012 Dram Senarist 6.3 311
2012 Dram Senarist 7.6 92
2011 Dram Senarist 6.6 125
2010 Dram Senarist 8.4 93
2008 Komedi Senarist 5.2 36
2008 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 2,574
2008 Romantik Senarist 5.5 351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film