Giriş Kayıt
Rogier Philipoom

Rogier Philipoom


Oyuncu

Rogier Philipoom, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 7.7 74
2012 Aile Oyuncu 6.7 274
2012 Komedi Oyuncu 6.6 3,900
2012 Dram Oyuncu 6.0 143
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 405

Kayıp Kimlik
2011 Gerilim Oyuncu 6.1 1,914
2011 Gerilim Oyuncu 5.6 946
2010 Komedi Oyuncu 6.9 278
2007 Komedi Oyuncu 5.7 1,767
2007 Komedi Oyuncu 7.4 147
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,780) The 100 (1,688) 13 Reasons Why (1,225) Yellowstone (1,218) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,118) Euphoria (1,095) La casa de papel (1,083) Legion (1,008) Mindhunter (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019