Giriş Kayıt
Heather Hemmens

Heather Hemmens (35)


Oyuncu

Heather Hemmens, 10 Temmuz 1988 ABD doğumlu oyuncu.

Hellcats (2010), Love, Take Two (2019), 3 Musketeers (2011), Roswell, New Mexico (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1988
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.65 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Romantik Oyuncu 6.7 120
2021 Komedi Oyuncu 4.4 13
2019 Romantik Oyuncu 6.0 542
2019 Dram Oyuncu 6.3 14,176
2018 Dram Oyuncu 8.7 219,487
2014 Dram Oyuncu 5.7 1,498
2013 Suç Oyuncu 6.0 3,663
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
2012 24 Aksiyon Oyuncu 3.6 3,344
2012 24 Dram Oyuncu 4.1 408
2011 23 Aksiyon Oyuncu 2.4 699
2010 Komedi Oyuncu 6.7 10,912

Zafere Doğru
2006 18 Biyografi Oyuncu 7.2 48,787

Çılgın Kuzenler
2005 17 Aksiyon Oyuncu 5.1 81,849
2005 Dram Oyuncu 7.6 341,231
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024