Giriş Kayıt
Ken Yasuda

Ken Yasuda


Oyuncu

Ken Yasuda, oyuncu.

Black Butler (2014), Hotaru no hikari (2007), Kyô no Kira kun (2017), (2002) Sihirli Kedi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,967
2022 Dram Oyuncu 6.6 73
2022 Dram Oyuncu 6.8 13
2022 Oyuncu    
2022 Macera Oyuncu    
2021 Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 6.2 120
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,865
2019 Romantik Oyuncu 6.2 16
2018 Romantik Oyuncu 6.7 132
2018 Suç Oyuncu 4.7 70
2017 Komedi Oyuncu 6.4 775
2016 Biyografi Oyuncu 6.4 188
2016 Komedi Oyuncu 5.5 1,078
2015 Komedi Oyuncu 6.2 137
2015 Dram Oyuncu 7.4 322
2015 Komedi Oyuncu 5.4 1,100
2015 Komedi Oyuncu 6.0 1,268
2015 Dram Oyuncu 7.3 4,044
2015 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,134
2015 Dram Oyuncu 6.5 62

Marnie Oradayken
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 48,502
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 168

Black Butler
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,889
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 203
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 226
2013 Komedi Oyuncu 5.8 2,772
2013 Komedi Oyuncu 7.1 283
2013 Romantik Oyuncu 6.0 34
2012 Dram Oyuncu 7.8 47

Ben Eve Gidiyorum
2012 Dram Oyuncu 7.6 485
2012 Dram Oyuncu 5.8 320
2010 Dram Oyuncu 7.5 361
2009 Komedi Oyuncu 5.4 76
2008 Dram Oyuncu 7.0 22
2007 Komedi Oyuncu 7.4 1,022
2007 Fantastik Oyuncu 5.3 399
2006 Korku Oyuncu 5.5 253

Yakuza ile Hesaplaşma
2005 Aksiyon Oyuncu 4.3 8,055

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 453,425

Sihirli Kedi
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 54,264

Ruhların Kaçışı
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 856,409
1998 Komedi Oyuncu 7.1 280
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film