Giriş Kayıt
Sedef Avcı

Sedef Avcı (42)


Oyuncu

Sedef Avcı, 22 Ocak 1982 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Romantik Komedi (2010), Romantik komedi 2: Bekarliga veda (2013), Mehmed: Bir Cihan Fatihi (2018), Menekşe İle Halil (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1982
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Kova
Boyu: 1.79 m
7.9 (22 Oy)
  • Currently 157.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.9 102
2021 Dram Oyuncu 6.1 900

Mehmed: Bir Cihan Fatihi
2018 Tarihi Oyuncu 6.6 1,809
2017 35 Komedi Oyuncu 5.9 5,938
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 100
2017 Aksiyon Oyuncu 5.0 11,297
2017 Dram Oyuncu 5.8 89
2016 34 Komedi Oyuncu 4.9 119
2015 33 Komedi Oyuncu 5.3 588
2015 Dram Oyuncu 3.7 67
2014 Komedi Oyuncu    
2013 31 Komedi Oyuncu 5.2 3,636
2012 Dram Oyuncu 4.3 24
2011 Suç Oyuncu 5.4 62
2011 Dram Oyuncu 6.2 158
2010 28 Komedi Oyuncu 5.3 5,436
2009 Suç Oyuncu 8.7 37,704
2008 26 Dram Oyuncu 5.8 446
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,541
2006 Macera Oyuncu 3.6 4,309
2006 Dram Oyuncu 5.8 4,018
2005 Dram Oyuncu 4.3 199
1997 Dram Oyuncu 3.5 235
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film