Giriş Kayıt
Katharine McPhee

Katharine McPhee


Oyuncu

Katharine McPhee, oyuncu.

2008 yılının Şubat ayında Nick Cokas ile evlendi. 8 yılın ardından 2016 yılının Şubat ayında boşandılar. 2019 yılının Haziran ayında David Foster ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Scorpion (2014), Smash (2012), Katil Köpekbalığı (2011), You May Not Kiss the Bride (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Kat
Web Sitesi:
9.4 (11 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (92)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aile Oyuncu 4.7 999
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 7.3 102
2020 Müzik Oyuncu 5.8 316
2018 Suç Oyuncu 4.7 3,612
2017 Biyografi Oyuncu 6.0 647
2015 Müzik Oyuncu 6.2 252
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 58,770

Rüyalarda Buluşuruz
2014 Dram Oyuncu 6.3 5,821
2012 Dram Oyuncu 7.7 18,014
2012 Oyuncu 7.1 762

Katil Köpekbalığı
2011 Korku Oyuncu 4.1 27,115

Barış, Aşk Ve Anlaşmazlık
2011 Komedi Oyuncu 5.9 8,736
2011 Komedi Oyuncu 5.4 7,564
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2009 Komedi Oyuncu 8.5 290,691
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,785
2009 Müzik Oyuncu 8.5 67
2008 Game-Show Oyuncu 6.6 31

Tavşan Kız
2008 Komedi Oyuncu 5.5 89,710
2008 Biyografi Oyuncu 6.4 834
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,155
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,306
2002 Game-Show Oyuncu 4.3 22,147
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,132
1996 News Oyuncu 3.2 914
1994 News Oyuncu 3.2 951
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,891
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,285
1981 News Oyuncu 3.6 2,744
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024