Giriş Kayıt
Etienne Forget

Etienne Forget


Müzisyen

Etienne Forget, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Müzik 6.8 38
2017 Suç Müzik 7.3 5,411
2017 Bilim-Kurgu Müzik 6.7 898
2015 Kısa Metraj Müzik 6.9 50
2012 Kısa Metraj Müzik 9.2 40
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 30
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019