Giriş Kayıt
Daniel Vivian

Daniel Vivian


Oyuncu, Yapımcı

Daniel Vivian, oyuncu, yapımcı.

The Perfect Husband (2014), Tutto il mio folle amore (2019), Smash & Grab: The Story of the Pink Panthers (2013), (2016) The Young Pope (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 2.01 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.1 18,541
2019 Dram Oyuncu 6.4 1,080
2018 Fantastik Oyuncu 5.1 962
2017 Biyografi Oyuncu 6.6 2,305
2016 Dram Oyuncu 8.3 47,522
2014 Aksiyon Oyuncu 2.8 430
2014 Dram Oyuncu 4.7 4,737
2013 Belgesel Oyuncu 6.0 602
2013 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,926
2012 Dram Oyuncu 6.1 11,087
2012 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.5 21
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,409
2000 Aksiyon Oyuncu 7.3 648,291

Cazcı Kardeşler 2000
1998 Aksiyon Oyuncu 4.9 34,842
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film