Giriş Kayıt
Katja Härkönen

Katja Härkönen


Yapımcı

Katja Härkönen, yapımcı.

Hipnozcu (2012), Jägarna 2 (2011), Den röda vargen (2012), Vaşak Zamanı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Yapımcı 5.0 8
2017 Belgesel Yapımcı 7.0 181
2015 Dram Çeşitli 6.7 206
2015 Komedi Çeşitli 4.7 664
2015 Komedi Çeşitli 5.2 383
2015 Dram Çeşitli 6.4 582
2015 Dram Çeşitli 5.0 149

Bela Parkı
2014 Dram Çeşitli 5.4 269
2014 Komedi Çeşitli 6.0 802
2014 Suç Çeşitli 5.0 1,017
2013 Macera Çeşitli 6.4 210
2013 Dram Çeşitli 4.5 254

Vaşak Zamanı
2013 Suç Çeşitli 6.2 1,330
2013 Dram Çeşitli 5.9 156

Hipnozcu
2012 Suç Çeşitli 5.6 7,034

The Last Sentence
2012 Biyografi Çeşitli 6.1 598
2012 Kısa Metraj Çeşitli 6.9 28
2012 Dram Çeşitli 6.4 771
2012 Suç Çeşitli 6.2 1,483
2012 Komedi Çeşitli 5.8 481
2012 Çeşitli 6.1 213
2011 Dram Çeşitli 6.0 489
2011 Suç Çeşitli 6.5 4,621
2011 Dram Çeşitli 6.0 930
2010 Dram Çeşitli 6.7 217

Ender İhracat: Bir Noel Hikayesi
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 24,023
2010 Komedi Çeşitli 5.1 948
2009 Dram Çeşitli 6.9 747

Gir Kanıma
2008 Dram Çeşitli 7.9 196,050

Ölümsüz Anlar
2008 Biyografi Çeşitli 7.5 5,015
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,330) Mindhunter (1,724) The 100 (1,657) La casa de papel (1,514) Preacher (1,454) Legion (1,451) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019