Giriş Kayıt
Marc Manero

Marc Manero


Oyuncu

Marc Manero, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 4.7 201
2005 Korku Oyuncu 3.4 111
2003 Komedi Oyuncu 8.0 3,005
2001 Oyuncu 7.4 1,110
2000 Oyuncu 5.6 581
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 262
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019