Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu.

Leyla İle Mecnun (2011), Cinayet Süsü (2019), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.4 (103 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2024 Dram Oyuncu 8.0 187
2024 Komedi Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 7.8 11,635
2022 Komedi Oyuncu 5.9 3,528
2022 Dram Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 5.5 304
2021 Komedi Oyuncu 7.0 1,513
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 7.1 28
2019 Komedi Oyuncu 6.7 19,890
2018 Komedi Oyuncu 6.1 8,102
2018 Komedi Oyuncu 6.4 2,187
2017 Komedi Oyuncu 5.9 5,938
2017 Komedi Oyuncu 5.1 597
2016 Komedi Oyuncu 6.2 3,050
2016 Dram Oyuncu 5.2 577
2016 Komedi Oyuncu 5.6 4,730
2015 Macera Oyuncu 6.7 9,797

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.3 16,695
2014 Komedi Oyuncu 6.3 567
2014 Komedi Oyuncu 7.3 35,886
2014 Komedi Oyuncu 5.9 8,088
2013 Dram Oyuncu 7.7 10,661
2013 Komedi Oyuncu 8.0 7,824
2012 Aksiyon Oyuncu 5.0 190
2012 Dram Oyuncu 7.5 6,149

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.2 324,505
2012 Komedi Oyuncu 4.0 350
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.7 535
2011 Dram Oyuncu 5.5 1,325
2011 Belgesel Oyuncu 8.9 1,452
2011 Komedi Oyuncu 7.5 25,620
2011 Macera Oyuncu 9.1 96,851
2011 Komedi Oyuncu 6.4 3,490
2010 Dram Oyuncu 6.1 695
2009 Talk-Show Oyuncu 7.5 182
2008 Dram Oyuncu 6.9 1,245

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 1,076

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.4 685
2008 Komedi Oyuncu 2.8 18
2008 Dram Oyuncu 4.7 67
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 47
2007 Suç Oyuncu 6.2 187
2007 Komedi Oyuncu 6.1 221
2006 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,548
2006 Dram Oyuncu 7.3 637
2006 Romantik Oyuncu 3.5 53
2006 Dram Oyuncu 3.5 235
2005 Dram Oyuncu 5.6 41
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film