Giriş Kayıt
Miles Teller

Miles Teller


Oyuncu, Yapımcı

Miles Teller, oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Eylül ayında Keleigh Sperry ile evlendi.

Whiplash (2014), Top Gun: Maverick (2022), Vurguncular (2016), Şu An Muhteşem (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

7.5 (53 Oy)
  • Currently 151/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 8.2 694,427
2022 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.7 18,829
2022 Aksiyon Oyuncu 5.5 66,331
2021 Animasyon Oyuncu    
2019 Suç Oyuncu 7.3 11,121

Korkusuzlar
2017 Biyografi Oyuncu 7.6 77,255
2017 Biyografi Oyuncu 6.6 15,604
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,074
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 30,031

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 253,475

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 134,023
2016 Komedi Oyuncu 5.2 25,872

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 176,459

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 254,839
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,851
2014 Dram Oyuncu 8.5 987,241

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Oyuncu 6.3 73,817

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.6 488,536
2014 Komedi Oyuncu 5.7 317
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,010

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Oyuncu 6.1 107,381

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Oyuncu 7.0 161,282

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Oyuncu 5.8 77,160
2012 Komedi Oyuncu 6.7 233,066
2011 Komedi Oyuncu 5.8 52,844

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Oyuncu 7.0 51,104
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
1998 News Oyuncu 3.0 2,406
1996 News Oyuncu 3.9 589
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,305
1981 News Oyuncu 3.6 2,762
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
- Dram Oyuncu    
- Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024