Giriş Kayıt
Maggie Civantos

Maggie Civantos (39)


Oyuncu

Maggie Civantos, 28 Aralık 1984 Málaga, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Vis a vis (2015), Las chicas del cable (2017), La influencia (2019), La pequeña Suiza (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1984
Doğum Yeri: Málaga, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Magie Civantos | Maggie Vicantos
Burcu: Oğlak
9.6 (5 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Türk Tutkusu
2024 Dram Oyuncu    
2020 Gerilim Oyuncu 7.9 139
2019 35 Korku Oyuncu 4.6 4,203
2019 35 Komedi Oyuncu 5.3 337
2019 35 Komedi Oyuncu 4.9 1,399
2018 34 Oyuncu 6.1 155
2018 Komedi Oyuncu 8.2 1,631
2017 Dram Oyuncu 7.5 16,183
2017 Komedi Oyuncu 6.6 25
2017 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 50
2017 Komedi Oyuncu 3.7 20
2016 Dram Oyuncu 5.5 7
2015 Dram Oyuncu 8.1 26,005
2014 30 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 17
2014 30 Dram Oyuncu 5.7 180
2014 Oyuncu 6.4 105
2014 Komedi Oyuncu 5.4 125
2013 Oyuncu 8.3 4,674
2012 Dram Oyuncu 6.5 225
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 47
2001 Dram Oyuncu 7.3 84
2000 Oyuncu 5.5 743
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film