Giriş Kayıt
Nao Tôyama

Nao Tôyama (32)


Oyuncu

Nao Tôyama, 11 Mart 1992 doğumlu oyuncu.

Gakusen toshi asterisk (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1992
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 31 Animasyon Oyuncu 6.5 2,929
2021 29 Animasyon Oyuncu    
2021 Animasyon Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 665
2019 27 Animasyon Oyuncu 6.6 372
2018 Animasyon Oyuncu 5.7 280
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 10,709
2018 Animasyon Oyuncu 8.0 17,252
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 14,361
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,540
2017 25 Animasyon Oyuncu 6.5 512
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,875
2017 Animasyon Oyuncu 6.4 29,144
2016 24 Animasyon Oyuncu 5.8 85
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 400
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,212
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 130
2016 Animasyon Oyuncu 5.4 128
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 2,524
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,724
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 4,202
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 14,222
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 603
2014 Animasyon Oyuncu 5.7 73
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 168
2014 Komedi Oyuncu 6.0 175
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 4,230
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 4,167
2014 Animasyon Oyuncu 5.8 336
2013 21 Oyuncu 4.9 9
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 8,802
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 9,135
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 323
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 231
2012 Komedi Oyuncu 7.7 5,282
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 441
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 41
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 91
2011 19 Animasyon Oyuncu 6.9 5,469
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 174,916
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film