Giriş Kayıt
Liana Liberato

Liana Liberato


Oyuncu

Liana Liberato, oyuncu.

Unutulmaz Aşk (2014), Trust (2010), Yakın Tehdit (2011), Sürgün (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

7.8 (28 Oy)
  • Currently 155.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.8 4,885
2023 Komedi Oyuncu 7.4 1,022
2023 Dram Oyuncu 7.0 103

Çığlık 6
2023 Korku Oyuncu 7.1 43,438
2022 Gerilim Oyuncu    
2019 Korku Oyuncu 5.5 840
2019 Dram Oyuncu 6.2 2,072
2018 Komedi Oyuncu 6.2 3,910
2018 Gerilim Oyuncu 6.5 4,055
2018 Komedi Oyuncu 6.4 1,678

Kemiklerine Kadar
2017 Dram Oyuncu 6.8 55,298
2017 Dram 6.4 161
2017 Dram Oyuncu 6.3 2,832
2017 Dram Oyuncu 6.7 5,111
2016 Macera Oyuncu 5.9 2,056

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Oyuncu 6.7 77,871

Eğer Yaşarsam
2014 Dram Oyuncu 6.7 128,665
2014 Korku Oyuncu 5.1 8,735

Çocuklarım İçin
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,499
2013 Komedi Oyuncu 4.2 645

Sürgün
2012 Aksiyon Oyuncu 6.0 32,836
2012 Komedi Oyuncu 7.2 92,329
2012 Komedi Oyuncu 6.4 8

Yakın Tehdit
2011 Suç Oyuncu 5.3 45,774
2010 Suç Oyuncu 6.9 44,241

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 326,698
2007 Dram Oyuncu 5.4 566

Günahların Bekçisi
2007 Dram Oyuncu 5.7 2,008
1952 News Oyuncu 4.6 2,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film