Giriş Kayıt
Mark Tomlinson

Mark Tomlinson


Kameraman, Sanat Bölümü

Mark Tomlinson, kameraman, sanat bölümü.

(2014) Yaban (2014), (2006) Bir Seri Katilin Anatomisi (2006), (2007) Spiral (2007), (2012) Motel Hayatı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Benim Dünyam Değil
2017 Komedi Kameraman 6.9 39,323
2016 Komedi Kameraman 4.8 1,108
2015 Fantastik Kameraman 5.0 1,852

Yaban
2014 Macera Kameraman 7.1 111,241
2013 Komedi Kameraman 5.6 3,415

Motel Hayatı
2012 Dram Kameraman 5.9 3,323

Kayıp
2012 Dram Kameraman 5.9 39,715

Senin İçin
2011 Dram Kameraman 6.8 16,810

Aşk Nehri
2010 Dram Kameraman 5.8 2,819

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Kameraman 6.5 15,738
2009 Macera Kameraman 4.0 2,698

Alacakaranlık
2008 Dram Kameraman
Sanat Bölümü
5.2 397,785

Aşk Yönetimi
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.8 16,476

Öldür.com
2008 Suç Sanat Bölümü
Kameraman
6.2 45,427
2008 Aile Kameraman 5.2 80
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 39,441

Özgürlük Yolu
2007 Macera Kameraman 8.1 529,108

Sevgi Ziyafeti
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.6 15,457

Vadideki Işık
2007 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,045
2007 Dram Kameraman 6.4 3,498

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Kameraman 7.3 5,402
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 27,846

Koruyucu
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 83,619

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Kameraman 6.7 19,974
2006 Komedi Kameraman 4.6 571
2005 Komedi Kameraman 5.6 624
2005 Komedi Kameraman 5.9 899

Halka 2
2005 Korku Kameraman 5.4 86,646
2005 Komedi Kameraman 5.9 1,382

Kızkardeşler
2005 Dram Kameraman 6.2 906
2004 Gerilim Kameraman 5.1 1,378
2004 Suç Kameraman 7.2 29,431
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019