Giriş Kayıt
Megumi Oohara

Megumi Oohara


Oyuncu

Megumi Oohara, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 7.9 2,742
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 1,254

Doraemon: Buz Devri Macerası
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 1,288

Doraemon
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 9,516
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 1,226
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 1,260
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 634
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 134
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 603
1979 Animasyon Oyuncu 8.1 5,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film