Giriş Kayıt
Ana de Armas

Ana de Armas (34)


Oyuncu, Yapımcı

Ana Celia de Armas Caso, 30 Nisan 1988 Havana, Küba doğumlu oyuncu, yapımcı.

Marc Clotet ile evlendi.

Bıçaklar Çekildi (2019), The Gray Man (2022), Yanlış Kapı (2015), Blonde (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ana Celia de Armas Caso
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1988
Doğum Yeri: Havana, Küba
Diğer Bir İsmi: Ana Celia de Armas
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
9.3 (61 Oy)
  • Currently 186.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 204,282
2022 34 Biyografi Oyuncu 5.5 56,570
2022 34 Dram Oyuncu 5.4 47,786

Ölmek İçin Zaman Yok
2021 33 Aksiyon Oyuncu 7.3 407,065
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69
2020 32 Biyografi Oyuncu 6.2 10,214

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2020 32 Suç Oyuncu 5.6 16,549

Bıçaklar Çekildi
2019 31 Komedi Oyuncu 7.9 694,022

Muhbir
2019 31 Suç Oyuncu 6.6 38,534
2019 31 Komedi Oyuncu 6.8 156,010
2019 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 513
2019 31 Gerilim Oyuncu 5.9 11,022

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 29 Dram Oyuncu 8.0 582,891

Bas Gaza
2017 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 15,293

Demir Yumruk
2016 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 16,801

Vurguncular
2016 28 Komedi Oyuncu 7.1 224,550

Dedektif Galban
2016 28 Suç Oyuncu 4.3 15,928
2015 27 Korku Oyuncu 4.4 324

Yanlış Kapı
2015 27 Korku Oyuncu 4.9 96,738
2014 26 Oyuncu 5.7 929

Çıkmaz Sokak
2011 23 Aksiyon Oyuncu 4.4 948
2010 Tarihi Oyuncu 6.2 603

Sex, Party and Lies
2009 21 Komedi Oyuncu 3.9 2,641
2007 Gizem Oyuncu 8.1 5,259
2007 19 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 146
2000 Game-Show Oyuncu 6.2 114
1991 News Oyuncu 6.9 312
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
1952 News Oyuncu 4.6 2,253
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023