Giriş Kayıt
Ana de Armas

Ana de Armas


Oyuncu, Yapımcı

Ana de Armas, oyuncu, yapımcı.

Marc Clotet ile evlendi.

Bıçaklar Çekildi (2019), The Gray Man (2022), Yanlış Kapı (2015), Blonde (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ana Celia de Armas
9.3 (65 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.8 15,279
2022 Aksiyon Oyuncu 6.5 241,761
2022 Biyografi Oyuncu 5.5 72,646
2022 Dram Oyuncu 5.5 58,333

Ölmek İçin Zaman Yok
2021 Aksiyon Oyuncu 7.3 447,439
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69
2020 Biyografi Oyuncu 6.2 11,037

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2020 Suç Oyuncu 5.6 18,806

Bıçaklar Çekildi
2019 Komedi Oyuncu 7.9 779,103

Muhbir
2019 Suç Oyuncu 6.6 42,308
2019 Komedi Oyuncu 6.8 168,754
2019 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 648
2019 Gerilim Oyuncu 5.9 11,996

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Oyuncu 8.0 671,814

Bas Gaza
2017 Aksiyon Oyuncu 5.4 16,565

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 17,632

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 257,298

Dedektif Galban
2016 Suç Oyuncu 4.3 16,883
2015 Korku Oyuncu 4.3 390

Yanlış Kapı
2015 Korku Oyuncu 4.9 105,138
2014 Oyuncu 5.6 1,100

Çıkmaz Sokak
2011 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,015
2010 Tarihi Oyuncu 6.2 637

Sex, Party and Lies
2009 Komedi Oyuncu 3.9 2,872
2007 Gizem Oyuncu 8.1 5,787
2007 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 164
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 122
1991 News Oyuncu 7.0 336
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film