Giriş Kayıt
Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum (38)


Oyuncu

Sarah Felberbaum, 20 Mart 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Il principe abusivo (2013), Il gioiellino (2011), Una piccola impresa meridionale (2013), (2016) Medici: Masters of Florence (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 38 Gerilim Oyuncu 6.8 58
2019 38 Komedi Oyuncu 6.0 250
2018 37 Oyuncu 6.4 136
2018 37 Oyuncu 6.8 50
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 12,014
2015 34 Komedi Oyuncu 5.7 473
2013 32 Komedi Oyuncu 6.2 637
2013 32 Komedi Oyuncu 5.3 1,394
2012 31 Komedi Oyuncu 6.3 1,114
2012 31 Suç Oyuncu 8.0 879
2011 30 Dram Oyuncu 6.8 1,012
2011 30 Komedi Oyuncu 5.5 1,359
2010 29 Komedi Oyuncu 5.0 292
2010 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,961
2010 29 Dram Oyuncu 6.3 142
2007 Dram Oyuncu 7.7 239
2007 26 Komedi Oyuncu 5.6 235
2005 Komedi Oyuncu 7.5 60
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019