Giriş Kayıt
Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum (43)


Oyuncu

Sarah Felberbaum, 20 Mart 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Il principe abusivo (2013), Il gioiellino (2011), Poli opposti (2015), Bentornato presidente (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 41 Komedi Oyuncu 7.1 10
2022 Suç Oyuncu 7.0 122
2021 40 Komedi Oyuncu    
2019 38 Gerilim Oyuncu 5.8 546
2019 38 Komedi Oyuncu 5.8 828
2018 37 Oyuncu 5.8 460
2018 37 Oyuncu 6.3 241
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 22,533
2015 34 Komedi Oyuncu 5.8 1,143
2013 32 Komedi Oyuncu 6.1 804
2013 32 Komedi Oyuncu 5.3 1,884
2012 31 Komedi Oyuncu 6.2 2,017
2012 31 Suç Oyuncu 7.9 1,450
2011 30 Dram Oyuncu 6.7 1,299
2011 30 Komedi Oyuncu 5.4 1,739
2010 29 Komedi Oyuncu 5.1 376
2010 29 Komedi Oyuncu 5.7 2,485
2010 29 Dram Oyuncu 6.1 188
2007 Dram Oyuncu 7.4 337
2007 26 Komedi Oyuncu 5.5 268
2005 Komedi Oyuncu 7.4 73
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film