Giriş Kayıt
Lucino Perez

Lucino Perez


Lucino Perez,

Diğer Bir İsmi: Ceno Perez | Lucenio Perez | Luceno Perez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 4.3 210
2013 Komedi Çeşitli 3.0 129
2011 Komedi Çeşitli 7.1 54
2011 Komedi Çeşitli 6.5 38
2010 Aksiyon Çeşitli 5.1 42
2008 Komedi Çeşitli 6.8 24
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019