Giriş Kayıt
Hisashi Saitô

Hisashi Saitô


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Hisashi Saitô, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Hisashi Saito
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yönetmen 5.4 33
2011 Komedi Sanat Bölümü
Yönetmen
7.0 2,761
2009 Animasyon Yönetmen 7.2 2,143
2008 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 316
2006 Animasyon Animasyon 6.5 104

Buhar Çocuk
2004 Animasyon Animasyon 6.8 18,840
2004 Animasyon Animasyon 8.1 3,973
2003 Animasyon Animasyon 6.1 216
2003 Animasyon Animasyon 7.7 2,685
2002 Animasyon Animasyon 6.7 527
2002 Animasyon Animasyon 8.2 3,570

Kovboy Bebop
2001 Animasyon Animasyon 7.8 53,682
1999 Animasyon Animasyon 7.0 280
1997 Animasyon Animasyon 7.0 431
1997 Animasyon Animasyon 8.1 2,072
1997 Animasyon Animasyon 5.0 674
1991 Aksiyon Animasyon 7.9 494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film