Giriş Kayıt
Tiffany Haddish

Tiffany Haddish (43)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Tiffany Sara Cornilia Haddish, 03 Aralık 1979 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Yetenekli Bay Cage (2022), Keanu (2016), Girls Trip (2017), Akşam Okulu (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tiffany Sara Cornilia Haddish
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1979
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.68 m
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    

Yetenekli Bay Cage
2022 43 Aksiyon Oyuncu 7.1 45,326
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 1,307
2022 43 Komedi Oyuncu 5.6 897
2022 Komedi Oyuncu 7.2 1,454

Kumarbaz
2021 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,628
2021 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 2,248
2021 Komedi Oyuncu 5.4 21
2021 42 Dram Oyuncu 7.6 172

Kötü Seyahat
2021 42 Komedi Oyuncu 6.5 25,534
2020 Komedi Oyuncu 4.7 38
2020 Macera Oyuncu 6.1 486
2020 Aile Oyuncu 5.0 80
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 25,585
2020 Dram Oyuncu 7.3 12,401

Patron Gibi
2020 41 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.7 14,526
2020 41 Komedi Oyuncu 7.5 822

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

SüngerBob KarePantolon: Firarda
2020 41 Animasyon Oyuncu 5.9 19,082
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 998
2019 40 Belgesel Oyuncu 7.4 100
2019 40 Komedi Oyuncu 6.1 33,808

Suç Kraliçeleri
2019 40 Aksiyon Oyuncu 5.6 21,725

Angry Birds Filmi 2
2019 40 Animasyon Oyuncu 6.4 30,935

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2019 40 Animasyon Oyuncu 6.4 63,780
2019 Komedi Oyuncu 5.2 620
2019 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.4 7,638
2019 40 Belgesel Oyuncu 6.7 438

Lego Filmi 2
2019 40 Animasyon Oyuncu 6.6 68,759
2019 Komedi Oyuncu 5.6 1,388
2019 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
   
2018 Müzik Oyuncu 8.4 5,786
2018 39 Komedi Oyuncu 4.9 7,773

Bu Her Şeyi Değiştirir
2018 39 Belgesel Oyuncu 7.7 1,752
2018 39 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 4,820

Akşam Okulu
2018 39 Komedi Oyuncu 5.6 41,788
2018 News Oyuncu 4.9 236

Drew Amca
2018 39 Komedi Oyuncu 5.7 14,833
2018 Oyuncu 3.7 554
2018 Belgesel Oyuncu 5.0 2,426
2018 Komedi Oyuncu 7.0 3,828
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,598
2017 Komedi Oyuncu 5.3 190
2017 Belgesel Oyuncu 6.6 1,139
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.6 574
2017 38 Komedi Oyuncu 6.2 38,425
2017 38 Komedi Oyuncu 4.0 1,477
2016 37 Belgesel Oyuncu 6.8 513
2016 Animasyon Oyuncu 4.9 1,614
2016 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 49,775
2015 Komedi Oyuncu 7.7 3,183
2014 Dram Oyuncu 5.7 1,394
2014 35 Komedi Oyuncu 4.5 1,760
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 1,416
2014 35 Dram Oyuncu 4.7 72
2014 35 Romantik Oyuncu 5.7 57
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,156
2013 Komedi Oyuncu 7.7 4,326
2013 Komedi Oyuncu 5.4 79
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 83,341
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 31 Komedi Oyuncu 5.6 16
2009 30 Komedi Oyuncu 5.1 1,606
2009 Komedi Oyuncu 5.4 236

İşte Spartalılar
2008 29 Komedi Oyuncu 2.8 108,968
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
1996 News Oyuncu 3.2 866
1994 News Oyuncu 3.2 907
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023