Giriş Kayıt
Jo Koy

Jo Koy


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Jo Koy, oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

Jo Koy: Live from Seattle (2017), Easter Sunday (2022), Anastasia: Once Upon a Time (2019), (2007) Chelsea Lately (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jokoy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen 5.0 105
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
2022 Belgesel Oyuncu    
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 897
2021 Game-Show Oyuncu 5.5 186
2020 Komedi Oyuncu 5.8 63
2020 Komedi Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 7.3 315
2019 Macera Oyuncu 2.9 832
2018 Komedi Oyuncu 4.7 171
2017 Komedi Oyuncu
Senarist
7.3 1,526
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.7 320
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023