Giriş Kayıt
Matthew Hazelrig

Matthew Hazelrig


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Matthew Hazelrig, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 423
2015 Animasyon Kameraman 7.2 75,737
2012 Animasyon Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.8 912
2009 Dram Kameraman 5.5 291

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Kameraman 7.7 266,563
2007 Animasyon Kameraman 8.0 8,594
2006 Komedi Çeşitli 6.4 496
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,811
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film