Giriş Kayıt
Marco Cohen

Marco Cohen


Yapımcı

Marco Cohen, yapımcı.

İnsan Sermayesi (2013), Karavan (2017), Hayatın Mutfağı (2007), Human Capital (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Biyografi Yapımcı    
2024 Yapımcı    
2023 Yapımcı    
2023 Dram Yapımcı 7.6 505
2023 Komedi Yapımcı 6.6 50
2022 Dram Yapımcı 7.4 5
2022 Dram Yapımcı 8.7 11
2022 Yapımcı    
2022 Dram Yapımcı 6.5 84
2021 Dram Yapımcı 5.6 181
2021 Belgesel Yapımcı    
2021 Gerilim Yapımcı 5.4 80
2021 Komedi Yapımcı    
2021 Komedi Yapımcı    
2020 Komedi Yapımcı 5.4 219
2020 Dram Yapımcı 5.4 332

İtalyan Yazı
2020 Komedi Yapımcı 6.0 11,042
2020 Fantastik Yapımcı    
2019 Suç Yapımcı 5.7 10,178

Yanık Portakal
2019 Aksiyon Yapımcı 6.1 6,192
2019 Dram Yapımcı 2.1 25
2019 Komedi Yapımcı 5.0 58
2019 Dram Yapımcı 6.4 1,085
2018 Komedi Yapımcı 5.6 1,191
2018 Komedi Yapımcı 4.5 635

Karavan
2017 Macera Yapımcı 6.7 9,750
2017 Komedi Yapımcı 5.4 701
2017 Dram Yapımcı 5.2 220
2016 Dram Yapımcı 6.2 1,770
2016 Komedi Yapımcı 5.1 363
2016 Belgesel Yapımcı 5.6 19
2016 Komedi Yapımcı 5.4 206
2015 Dram Yapımcı 6.3 184
2015 Dram Yapımcı 6.7 2,293
2015 Komedi Yapımcı 6.4 1,493
2015 Dram Yapımcı 6.5 1,066
2014 Belgesel Yapımcı 7.2 474

İnsan Sermayesi
2013 Dram Yapımcı 7.2 13,459
2013 Dram Yapımcı 5.8 12,668
2012 Komedi Yapımcı 6.1 101
2011 Komedi Yapımcı 6.1 247

Gördüğüm En Güzel Kadın
2010 Komedi Yapımcı 7.1 5,456
2009 Komedi Yapımcı 5.3 191
2007 Kısa Metraj Yapımcı 6.3 290

Hayatın Mutfağı
2007 Dram Yapımcı 7.8 8,266
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film